Atunci când alegeți uși de interior, este posibil să aveți anumite preocupări, cum ar fi costul, calitatea, durabilitatea și designul general. Doriți să investiți într-o ușă de înaltă calitate care să reziste la uzura zilnică și să reziste mulți ani. De asemenea, veți dori să luați în considerare stilul și designul ușii care vă vor completa decorul casei. Este important să luați măsurători precise pentru a vă asigura că noua ușă se potrivește corect și este instalată corect.

Protejați-vă ușile de câini și pisici, există mai multe măsuri pe care le puteți lua:

Dacă tocmai sunteți în proces de construcție a unei case sau de finisare a unui apartament, merită să vă gândiți să cumpărați o ușă rezistentă. Foaia ușii este acoperită cu un laminat extrem de durabil, care este, de asemenea, foarte rezistent la abraziune, temperatură și radiații UV nocive. Suprafața netedă a acestui tip de ușă face ca ghearele câinelui și pisicii să alunece pe suprafața sa, făcând practic imposibil să o zgârie.
Utilizați un protector împotriva zgârieturilor pentru ușă: puteți utiliza un protector împotriva zgârieturilor ușii, din plastic transparent sau din vinil pentru a preveni ca animalele de companie să vă strice ușile cu ghearele lor.
Antrenați-vă animalele de companie: puteți dresa animalele dvs. de companie pentru a le împiedica să vă zgârie sau să vă deterioreze ușile. Furnizați-le suprafețe adecvate de zgâriere, cum ar fi un stâlp.
Utilizați un spray respingător: puteți folosi un spray descurajator natural care conține citrice sau mere amar pentru a descuraja animalele de companie să vă zgârie sau să muște ușile.
Luând aceste măsuri, vă puteți ajuta să vă protejați ușile interioare de deteriorarea animalelor și să vă bucurați de o conviețuire pașnică cu prietenii tăi blăniți.